Dit zijn wij

Team

Bij Kleefkracht hebben we een hecht team, dat perfect op elkaar ingespeeld is. Iedereen zit op de plek waar ze het best tot hun recht komen, en dat merk je! We zijn allemaal anders, en daarom vullen we elkaar juist zo goed aan. Niks minder dan een dreamteam dus!

Contact

Wil je meer van ons weten? Neem dan contact met ons op, of bel ons op +31(0)73 611 2349.

Patrick Kloth

Eigenaar / Sales Buitendienst / Team Duurzaamheid

In 2006 ben ik Kleefkracht begonnen, en sinds die tijd heb ik het bedrijf zien groeien, een fijn team om me heen kunnen verzamelen en hebben we ontelbaar veel mooie projecten mogen uitvoeren.

In de dagelijkse praktijk ben ik veel bezig met contact met (oude én nieuwe) relaties en het begeleiden van grote projecten. Verder richt ik me op de visie van Kleefkracht en werk ik eraan om ons bedrijf steeds verder te verduurzamen.

Maar als de nood aan de man is kun je me ook nog wel eens tegenkomen bij de montage van een project, want dat vind ik stiekem ook nog altijd leuk om te doen! 😉

Margot van den Hurk

Bedrijfsleidster / Sales Binnendienst / Team Duurzaamheid

Bij Kleefkracht ben ik begonnen als stagiaire. Vanuit mijn stage ben ik letterlijk blijven plakken!

Geen dag is hetzelfde bij Kleefkracht; De ene dag ben ik druk met het uitwerken van een offerte, de dag daarna nemen we met het hele team een groot project door. Het volledige proces begeleiden is waar ik me dagelijks mee bezig hou. Samen met de klant ga ik op zoek naar een gewenst resultaat, waarbij ik advies geef en ik duurzame alternatieven bespreek. Wanneer de offerte akkoord is, zorg ik dat de opdracht goed bij mijn collega’s terecht komt. Samen met het team zorgen we ervoor dat het proces op rolletjes verloopt en dat de uitvoering perfect is.

Ik vind het leuk om te werken met mijn fijne collega’s in een creatieve omgeving. Of het nu gaat om een kleine opdracht of een groot project; het is prachtig om te zien hoe wij als team er samen iets moois van maken!

Devlin Haurissa

Hoofd Productie

In de afgelopen jaren heb ik bij Kleefkracht een aantal mooie functies mogen doorlopen.

Op 1 november 2009 ben ik begonnen als monteur buitendienst, daarna kwamen daar de functies werkvoorbereider, printoperator, planner, verkoop-binnendienst en als laatste de functie leidinggevende/hoofd productie bij.

Ik heb in deze jaren met veel plezier een hoop mooie projecten mogen afronden. En wat me steeds weer opvalt aan het een eind van een project, is de lach op het gezicht van de klant als die het eindresultaat heeft gezien.

Niet alleen zijn wij Mooimakers, maar ook een beetje Blijmakers!?

Noortje Nuijten

Planning

Ik werk nu ruim tien jaar bij Kleefkracht en ben de regelaar van de club. Ik verzorg voornamelijk de planning en stuur daarnaast alle verkoopfacturen.

Als planner zit ik de hele dag te mailen en puzzelen op de meest ideale planning, zodat alles mooi op elkaar aansluit. Ik ben bij elk project betrokken van aanvraag tot factuur, en regel dan alles behalve de inhoud; dat laat ik graag over aan mijn creatieve collega’s. Je zou me kunnen zien als een tussenpersoon tussen onze klanten en ons team.

Vanwege de grote variatie aan opdrachten blijft mijn werk heel afwisselend, dat houdt me scherp. Ik ben helemaal in mijn element als ik alles op de achtergrond kan regelen zodat anderen kun werk goed kunnen doen. Het liefst ben ik iedereen een stapje voor. Orde scheppen in chaos, laat dat maar aan mij over!

Eline Slegers

Ontwerp / DTP / Team Duurzaamheid

Als Ontwerper en DTP'er in de studio van Kleefkracht zie ik een hoop mooie projecten voorbij komen. Alles wat wij maken, komt eerst op mijn computerscherm voorbij. Vaak zijn dat bestanden die zijn aangeleverd door de klant, die ik dan controleer of ze geschikt zijn voor productie. Is de kwaliteit van het beeld goed genoeg, zit de juiste afloop er aan, etc.

Maar het komt ook regelmatig voor dat een klant vraagt of wij bijvoorbeeld een concept voor hun bewegwijzering of aankleding van hun event of kantoor kunnen verzinnen en de bestanden daarvoor kunnen opmaken. Dus dan mag ik creatief aan de slag! En als je dan na verloop van tijd al deze projecten 'in het echt' tegenkomt is dat natuurlijk helemaal leuk.

Mensen worden nog wel eens gek van me, omdat ik als ik met iemand door de stad loop om de 100 meter zeg "dat hebben wij gemaakt!". 🙂

Verder doe ik de social media en zit ik in Team Duurzaamheid. Ik denk graag mee over duurzame alternatieven voor onze projecten en ben altijd aan het zoeken naar manieren om ook de dagelijkse praktijk van ons bedrijf duurzamer kunnen inrichten.

Martijn Dekkers

Signmaker

Als signspecialist vind ik het belangrijk dat de klant ook krijgt wat die verwacht. Netjes als totaalbeeld en tot in de puntjes zoals het hoort. Met een kritische blik en een warme glimlach maak ik het graag mooi. Het maken van prachtige projecten is een grote drijfveer voor mij. Mijn kennis over materialen, technieken en gereedschappen gebruiken om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en een fenomenaal product af te leveren. Een project met grote complexiteit en veel uitdaging pak ik graag met beide handen aan.

Wat mag ik bij u mooi komen maken?