Eigenaar, Team Duurzaamheid

Patrick Kloth

“Elke dag onze omgeving mooier mogen maken, dat is toch prachtig!”

In 2006 ben ik Kleefkracht in mijn eentje begonnen, en sinds die tijd heb ik het bedrijf zien groeien, een fijn team om me heen kunnen verzamelen en hebben we ontelbaar veel mooie projecten mogen uitvoeren.

In de dagelijkse praktijk ben ik veel bezig met contact met (oude én nieuwe) relaties en het begeleiden van grote projecten. Verder richt ik me op de visie van Kleefkracht, momenteel ben ik bijvoorbeeld veel bezig met hoe we als bedrijf steeds duurzamer te werk kunnen gaan.

Maar als de nood aan de man is kun je me ook nog wel eens tegenkomen bij de montage van een project, want dat vind ik stiekem ook nog altijd leuk om te doen! 😉

Ontwerp & DTP, Team Duurzaamheid

Eline Slegers

“Alle projecten eerst op mijn scherm zien en ze daarna door de hele stad tegenkomen, daar word ik blij van!”

Als Ontwerper en DTP'er in de studio van Kleefkracht zie ik een hele hoop mooie projecten voorbij komen. Alles wat wij maken, komt eerst op mijn computerscherm voorbij. Vaak zijn dat bestanden die zijn aangeleverd door de klant, die ik dan controleer of ze geschikt zijn voor productie. Is de kwaliteit van het beeld goed genoeg, zit de juiste afloop er aan, etc.

Maar het komt ook regelmatig voor dat een klant vraagt of wij bijvoorbeeld een concept voor hun bewegwijzering kunnen verzinnen en de bestanden daarvoor kunnen opmaken. Dus dan mag ik creatief aan de slag! Van complete bewegwijzering door fabriekshallen tot een insectenhotel van 5 meter breed als naambord, er zijn er al een hoop leuke dingen uit de Kleefkracht-koker gekomen! En als je dan na verloop van tijd al deze projecten 'in het echt' tegenkomt is dat natuurlijk helemaal leuk.

Mijn vriend wordt nog wel eens gek van me, omdat ik als we door de stad lopen om de 10 meter zeg "dat hebben wij gemaakt!". 🙂

Verder denk ik ook graag mee over duurzame alternatieven voor onze projecten, en ben altijd aan het zoeken naar manieren om ook de dagelijkse praktijk van ons bedrijf duurzamer kunnen inrichten.

Signmaker

Devlin Haurissa

“Met goede service wil ik ‘t verschil maken.”

Van monteur tot verkoop-binnendienst, en alles daar tussen.

In de afgelopen jaren heb ik bij Kleefkracht een aantal mooie functies mogen doorlopen. Op 1 november 1996 ben ik begonnen als monteur buitendienst, daarna kwamen daar de functies werkvoorbereider, printoperator, planner, en als laatste verkoop-binnendienst bij. Ik heb in deze jaren met veel plezier een hoop mooie projecten mogen afronden. En wat me steeds weer opvalt aan het een eind van een project, is de lach op het gezicht van de klant als die het eindresultaat heeft gezien.

Niet alleen zijn wij Mooimakers, maar ook een beetje Blijmakers! ?

Signmaker, Team Duurzaamheid

Margot van den Hurk

“Zolang je je best doet en hard werkt is alles mogelijk!”

Bij Kleefkracht ben ik begonnen als stagiaire. Vanuit mijn stage ben ik letterlijk blijven plakken! 🙂

Geen dag is hetzelfde bij Kleefkracht. De ene dag ben ik druk bezig met de voorbereiding voor een groot project. De dag erna sta ik achter de printer en ben ik aan het frezen. Tussendoor spring ik bij bij kleine DTP klusjes. Daarnaast ga ik mee op een klus wanneer dat nodig is. Ook richt ik mij op een deel van de administratie. Ik doe dus eigenlijk van alles wat, wat mijn werk ontzettend leuk en divers maakt!

Ik werk met fijne collega’s, een fijne werkplek en mooie opdrachten. Of het nu gaat om een klein of groot project, het is mooi om te zien hoe wij als team er samen iets moois van maken. En als de klant er uiteindelijke ook helemaal tevreden mee is, is onze missie geslaagd!

Office Manager & Planning

Noortje Nuijten

“Ik creëer graag orde in chaos.”

Ik ben de regelaar van de club. Ik verzorg de planning en doe daarnaast de administratie, de boekhouding en zelfs de boodschappen!

Als planner zit ik de hele dag te bellen en mailen. Ik ben bij elk project betrokken van aanvraag tot factuur, en regel dan alles behalve de inhoud: dat laat ik graag over aan de creatievelingen om me heen. Je zou mij kunnen zien als een tussenpersoon tussen onze klanten en ons team.

Vanwege de grote variatie aan opdrachten blijft mijn werk heel afwisselend, dat houdt me scherp. Ik ben helemaal in mijn element als ik alles op de achtergond kan regelen zodat anderen hun werk goed kunnen doen. Het liefst ben ik iedereen een stapje voor. Orde scheppen in de chaos, laat dat maar aan mij over!

Dit zijn wij

Team

Bij Kleefkracht hebben we een hecht team, dat perfect op elkaar ingespeeld is. Iedereen zit op de plek waar ze het best tot hun recht komen, en dat merk je! We zijn allemaal anders, en daarom vullen we elkaar juist zo goed aan. Niks minder dan een dreamteam dus!

Contact

Wil je meer van ons weten? Neem dan contact met ons op, of bel ons op +31(0)73 611 2349.