Duurzame signing

Als je ons kent, weet je misschien dat we de term Mooimakers gebruiken om onszelf te beschrijven. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om met ons werk onze omgeving mooi te maken. Dit kun je als puur esthetische opgave zien, maar wij trekken het graag wat breder. Als we willen dat we een mooie en leefbare wereld achterlaten voor de volgende generaties, moeten we daarvoor doen wat we kunnen.

Nou is dat in ons werkveld nog niet zo simpel. Veel van de materialen die we gebruiken zijn helaas niet bepaald milieuvriendelijk. Denk bijvoorbeeld aan klassieke plakfolies en bannermateriaal. Maar gelukkig is er ook op dit  gebied momenteel veel in ontwikkeling! Steeds meer producenten zijn ook met duurzaamheid bezig, en er komen dan ook steeds meer materialen op de markt die een stuk duurzamer zijn, omdat ze bijvoorbeeld recyclebaar zijn, of pvc-vrij. Wij houden deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, en bevragen onze leveranciers naar hun intenties op dit gebied.

Dus hoewel we nog niet alles duurzaam kunnen produceren, hebben we al een hoop alternatieven. Zo kunnen wij bijvoorbeeld rechtstreeks op hout printen, producten maken van honingraat karton of vlaggen maken van vlaggenstof uit gerecyclede PET-flessen. Onder het kopje Duurzame producten vind je de duurzame producten die we op dit moment al aanbieden.

Wij zullen bij aanvragen waar mogelijk altijd het duurzame alternatief naast de klassieke optie aanbieden, zodat onze relaties daarin een weloverwogen keus kunnen maken. Laten we samen de wereld een stukje mooier maken, ook op het gebied van duurzame signing!

Contact

bel ons op +31(0)73 6112349

    Ik ben op zoek naar:

    Ik wil graag:

      +  67  =  72