Prints

Op hout

Je kent multiplex als bouwmateriaal, maar wist je dat het ook prima werkt als plaatmateriaal met een print? Wij printen rechtstreeks op alle houtsoorten en hebben berken- en populiermultiplex op voorraad. Berkenmultiplex is sterk en heeft een mooie tekening. De kleur en kenmerken van het hout blijven door de afbeelding heen zichtbaar.

Multiplex van populier is lichtgewicht plaatmateriaal dat goed te verwerken is. De populieren multiplex platen zijn licht van kleur waardoor je kleuren helder en voller zullen zijn.

Een duurzame keuze
Multiplex heeft een PEFC-keurmerk. Dit internationale keurmerk staat voor milieuvriendelijkheid. Het garandeert dat de producten uit een duurzaam beheerd bos komen en dat het bos in stand blijft. Doordat je kiest voor rechtstreeks printen op hout elimineer je minimaal een laag zelfklevend vinyl (lijm + vinyl), een duurzame keuze dus!

Naadloos plaatmateriaal
tot 246 cm
Multiplex heeft geen naden en je bestelt het uit één stuk tot 250 cm breed en 122 cm hoog. Zet het in als wandbekleding of bij promotionele buitentoepassingen, bijvoorbeeld als festival aankleding. We printen ook meerdere diktes!

Printen op andere houtsoort
We printen regelmatig op andere houtsoorten dan multiplex, sterker nog: je kunt ook eigen plaatmateriaal aanbieden waar wij op printen. Vraag hier naar de mogelijkheden.

De kwaliteiten op een rijtje:

1

Duurzame keuze

2

Karakteristieke en natuurlijke uitstraling

3

Met of zonder witte inkt onder de full colour laag

4

leverbaar in verschillende diktes

5

Contour frezen mogelijk

6

Geschikt om te verwerken tot meubilair