Insectenhotel-naamborden

Deze objecten hebben een driedubbele functie: het zijn naamborden die tegelijkertijd ook een plantenbak én een insectenhotel zijn! Het ‘bord’ bestaat uit een groot insectenhotel waar de naam met houten letters op is gemonteerd. Boven het insectenhotel zit een plantenbak die gevuld is met planten die bijen en vlinders aantrekken, zodat de insecten ook een ontbijtbuffet hebben bij hun hotel.

Wat hebben we mooi gemaakt?

Veel organisaties willen hun naam in de buitenruimte kunnen aangeven. En hoe fijn is het dan dat zo’n naambord naast bekendheid voor de organisatie ook nog iets toevoegt aan de biodiversiteit? Daarom hebben we deze naamborden annex insectenhotel ontwikkeld, en ondertussen hebben we er al meerdere mogen maken!

Zie deze voorbeelden voor Stichting Brabantwonen, Gemeente Maashorst en Sancta Maria Mavo. We maken deze borden op maat, dus ze kunnen in allerlei verschillende maten/vormen gemaakt worden.

De vulling van deze insectenhotels is in Den Bosch geoogst op de Graafse Akker en in de bak verwerkt door Stichting Transfarmers. Een fijne lokale samenwerking dus!