Kartonnen

Roll-up Banners

Nieuw in ons duurzame assortiment: de roll-up banner van karton!

Het systeem van roll-up banners is normaal van aluminium, en wordt in veel gevallen maar één keer gebruikt. Dat is natuurlijk zonde en verre van duurzaam. Daarom zijn wij fan van dit nieuwe systeem, dat helemaal van karton is en dus na gebruik bij het oud papier kan! De print die er in gaat maken we op papier, dus ook die kan gerecycled worden.

Aangezien het product van karton is, is het wel wat kwetsbaarder dan aluminium. Dit product vervangt dan ook voornamelijk de budget-variant van de aluminium Roll-up Banners, die in de meeste gevallen na één keer gebruik wordt weggegooid.  Als de kartonnen banner eenmaal staat blijft hij heel lang mooi, dus voor langdurig gebruik op dezelfde plek is hij ook heel geschikt. Vaker opzetten vraagt aandacht.

Dus wil je iets presenteren of ergens de aandacht voor trekken, maar wil je dat wel op een duurzame manier doen? Dan is dit het perfecte product!

Op dit filmpje kun je zien hoe je de roll-up banner binnenkrijgt en het beste kan opzetten. In onze webshop kun je dit product ook rechtstreeks bestellen!

De kwaliteiten op een rijtje:

1

Duurzaam alternatief

2

100% recyclebaar

3

Voor binnen gebruik

4

Haarscherpe print

5

Eenvoudig in gebruik

6

Wordt geleverd als compact pakket

Wil je meer weten over dit product of een offerte aanvragen?
Vul dan een van deze contactformulieren in of bel ons op +31(0)73 611 2349.

Ik wil meer informatie

      +  39  =  45


    Ik wil een offerte aanvragen

      7  +  1  =