Honingraat

Karton

Honingraatkarton is extreem licht, oersterk en 100% recyclebaar karton. Honingraatkarton dankt zijn naam aan de zeshoekige celstructuur, de honingraat, die wordt afgedekt door twee harde buitenlagen. Een honingraat is de sterkste constructie die in de natuur voorkomt. Vandaar dat honingraatkarton ook wel beeboard wordt genoemd. Dit populaire materiaal is verkrijgbaar in 10 of 16 mm dikte, is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te bedrukken en in iedere gewenste vorm te laten snijden.

Oersterk met een duurzame uitstraling
Honingraatkarton is voor vele binnen toepassingen geschikt, met name door het geringe gewicht en de extreme stevigheid. Het materiaal heeft het bovendien een duurzame look. We leveren honingraatkarton in elke gewenste vorm of formaat.

Multifunctioneel Honingraatkarton
Honingraatkarton gebruik je voor het maken van grote displays voor in winkels of showrooms. Of maak opvallende wandsigning met freesletters. Ook voor standbouwers en winkelinrichters is honingraatkarton een veelgebruikt materiaal, in onder andere wanden, balies en entreepoorten.

De kwaliteiten op een rijtje:

1

Duurzame keuze

2

100% recyclebaar

3

Zeer sterk materiaal

4

Licht in gewicht

5

Contour snijden mogelijk

6

Leverbaar in 2 diktes

Wil je meer weten over dit product of een offerte aanvragen?
Vul dan een van deze contactformulieren in of bel ons op +31(0)73 611 2349.

Ik wil meer informatie

    2  +  6  =  


    Ik wil een offerte aanvragen

      3  +  5  =