/
Signing en Reclame - Bewegwijzering binnen

Roll-up Banners

Voor een evenement, opening of beurs is de Roll-up Banner perfect om aandacht te trekken. Verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en formaten, zodat er voor elke gelegenheid een passende banner is. En is het evenement voorbij, rol je de banner gewoon weer op en bewaar je hem voor de volgende keer!

Zie voor de aanleverspecificaties de pdf hieronder. kk_specsheet_rollup_banners.pdf

Gemeente ‘s-Hertogenbosch (bewegwijzering)

Bewegwijzering in het stadskantoor van de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Ontwerp:
De Twee Snoeken

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Zonder zoeken aankomen op de plek waar je moet zijn. Dat wil je zeker in een ziekenhuis. Kleefkracht zorgde voor de complete bewegwijzering in het Jeroen Bosch Ziekenhuis – zowel de vormgeving als montage op locatie.
Zo zorgen we voor de borden boven alle gangpaden, coderingen en pictogrammen op deuren, wandborden.

ZLTO

Een wegwijzer is meer dan een bordje met de juiste richting. Het moet niet alleen duidelijk zijn maar ook kloppen bij de organisatie, het gebouw, de sfeer. Toen de ZLTO een nieuw pand betrok, maakten wij een compleet nieuw bewegwijzeringssysteem voor ze. Zo passend, dat het leek alsof het er altijd al was.

De borden bestaan uit dibond RVS-look voorzien van plotfolie. De zuilen en wanden zijn voorzien van verschillende gradaties groene plotfolie.

De Gruyterfabriek

De Gruyterfabriek is het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland, met honderden creatieve en culturele ondernemers. Vind daar maar eens de weg… Nou, dat lukt feilloos. Kleefkracht adviseerde en maakte bewegwijzeringsborden, bracht folies aan op de ramen. Herkenbaar, helder, mooi.

Ontwerp:
Studio Kluif