/
Wandbekleding - Wand- en gevelteksten

Trap bekleding

Voor een tentoonstelling in het Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch hebben we de stootborden van de trap bekleed met beprinte stickers.

Ontwerp:
Studio Boot

Wandteksten – freestekst

Wandteksten met body? Kies dan voor een freestekst. Freesteksten helpen je boodschap nog duidelijker over te brengen en kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast.

Kleefkracht maakt freesteksten in kunststof, MDF, RVS, metaal en met RVS-look.

Wandteksten folie

Je spreuk, slogan, bedrijfsnaam of zomaar een mooie tekst op de muur? Je logo, een tekening, wegwijzer op de gevel? Het kan. Met plotfolie.

We snijden de tekst of afbeelding uit een door jou gekozen kleur folie, snijden (plotten) die uit en brengen het puntgaaf aan op de ondergrond.

Het mooie van plotfolie is dat de ondergrondkleur zichtbaar blijft. Bovendien kunnen we het op allerlei ondergronden aanbrengen: muren, gevels maar ook deuren en meubels.

De folie op de foto's zijn van verschillende kwaliteiten, glans/mat, verwijderbaar en voor lange duur. Onze verwijderbare folie's kunnen binnen enkele maanden eenvoudig verwijderd worden en laten geen lijmresten achter. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor jouw project.