/
Signing en Reclame - Tentoonstellingen

Design Museum Den Bosch – Design van het Derde Rijk

Voor het Design Museum Den Bosch hebben we alle prints mogen maken voor de tentoonstelling Design van het Derde Rijk. Van de grote wandfoto’s tot de bijschriften en de tekstpanelen aan de muur, maar ook lichtbakprints, banieren en de signing die het publiek naar de tentoonstelling toe leidt hebben wij gemaakt. Voor ons een mooi project, omdat heel veel aspecten van wat wij bij Kleefkracht doen hier allemaal samen kwamen.

*In de foto’s op onze website hebben we mogelijk aanstootgevende symbolen vervaagd.

Fotografie: Ben Nienhuis in opdracht van Design Museum Den Bosch

OOG Den Bosch

Voor het opzienbarende kunstproject Oog Den Bosch lieten vijftig mensen hun ogen fotograferen in het hoofdkantoor van onze partner Canon. Kleefkracht printte een selectie van de ogen, onder begeleiding van Canon.

Ontwerp:
Stichting Nieuwe Helden

FONTANA

Voor de tentoonstelling Fontana in het Stedelijk Museum bestond ons werk uit het adviseren en het realiseren van prints op het glas van de zwevende vitrines. En het ophangen van de drie vitrines aan honderden dunne staalkabels. Verbluffend resultaat, wat hebben we toch leuk werk!

Ontwerp:
Studio Parade
Folie op de vitrines: verwijderbaar semi-transparant vinyl, full colour geprint.
Bijschriften: plotfolie Avery dark grey 881

FREE SPIRIT

Voor tentoonstelling FREE SPIRIT maakten we een speciaal voile geprint doek. We bedachten en maakten de constructie om het geheel zwevend op te hangen aan de sheddaken van het museum.

Ontwerp:
Studio Parade
Materiaal: Polyester doek, 55 gr./m²
Textuur: Mat, doorzichtig, lichte structuur
Brandwerendheid: B1
Toepassing: Banieren, gordijnen, indoor decoratie