/
Signing en Reclame - Printen op plaatmateriaal

Lenticulair

Voor de Gijsbert Karel van Hogendorpschool in Rotterdam maakten we in opdracht van Attak een lenticulair van dibondplaten met print. Een lenticulair is een object dat van twee kanten een ander beeld laat zien. In dit geval zie je aan de ene kant de tekst ‘Knowledge’, en aan de andere kant ‘Is power’. Zo krijg je een dynamisch beeld dat steeds verandert als je er langsloopt.

Voor deze school hebben we ook nog een aantal vlakke dibondprints gemaakt die voor aankleding in de hallen zorgen.

Fotografie: Roza Schous

Ontwerp:
Attak

Tramkade

Voor de Tramkade hebben we mooi vormgegeven plattegronden rechtstreeks op houten platen geprint. Door alleen onder het rood een laag wit te printen komt de kleur mooi uit, terwijl de houtnerf in de ruimte daaromheen wel zichtbaar blijft.

Ontwerp:
Studio Boot

Foto’s op plaatmateriaal

Mooie foto’s worden vaak nog mooier als ze op het juiste materiaal afgedrukt worden. Wij kunnen foto’s printen op dibond, plexiglas, hout, en nog veel meer. Voor elk effect het juiste materiaal!

meubilair

Voor deze twee projecten hebben wij rechtstreeks geprint op berken multiplex, waarna de platen verwerkt zijn in een bureau en baliemeubel.

We kunnen wit printen achter de afbeelding om de print dekkend te maken, maar we kunnen de print ook transparant maken zodat de houtnerf nog mooi door de afbeelding schijnt, voor een natuurlijk effect.