/
Signing en Reclame - Event Signing

HAS Memory spel

HAS Hogeschool vroeg ons mee te denken over een ludieke manier om aandacht te vragen voor het feit dat de HAS zich committeert aan de wereldwijde Sustainable Development Goals. Het moest een interactief spel worden waar de studenten en bezoekers mee aan de slag konden. Van zo’n vraag worden wij meteen enthousiast, en dan beginnen de creatieve raderen te draaien. Uiteindelijk bedachten we een memory spel van 2 meter hoog!

De iconen van de verschillende doelen hebben we op houten plaatjes geprint, met op de achterkant het HAS logo. Die plaatjes zijn gemonteerd op een frame waardoor ze draaibaar werden, en je als bezoeker dus steeds twee plaatjes kan omdraaien in de hoop een set te krijgen.

Alles bij elkaar is het een mooi spel geworden dat goed opvalt in de grote hal van de HAS!

Print op hout

Vodafone Smarter Working Events

In opdracht van De Persgroep maakten we verschillende objecten van honingraat karton voor de aankleding van de Smarter Working Events van Vodafone. Onder andere een enorme poort, tafelbordjes en grote kubussen voor op het podium. Veelzijdig materiaal dat honingraat karton, en het is ook nog 100% recyclebaar!

Daelmans Stroopwafels

Voor Daelmans Stroopwafels mochten we een concept bedenken voor een promo-actie tijdens het WK Archery in Den Bosch. Het werd een mobiele stand op een mooie antieke bakfiets waarbij mensen met pijl en boog op een blazoen konden schieten en daarmee stroopwafels konden winnen.

Voor dit event hebben we alle materialen ontworpen en geproduceerd: de print op dibond waarop geschoten kon worden, de grote print aan de achterkant waar mensen een selfie mee konden maken, de loper van vloerzeil die de afstand voor het schieten aangaf, de trofee gemaakt uit bedrukt en contourgesneden forex waarmee mensen op de foto gingen na het schieten, de signing op de bakfiets en de XL stoepborden om aandacht te vragen voor de actie. Een leuke opdracht waar we vanaf het uitdenken van het concept tot het produceren van alle materialen nauw betrokken waren!