via onze webshop kunnen wij helpen met producten
op het gebied van Corona maatregelen?

Het zijn moeilijke tijden, het Corona virus waart rond en dat heeft zijn uitwerking op alles en iedereen. Iedereen blijft zoveel mogelijk thuis, maar sommige processen moeten door blijven gaan. Om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen, moeten de nodige maatregelen getroffen worden. Denk aan winkels en supermarkten waar andere regels gelden dan normaal, kantoren waar doorgewerkt moet worden en afdelingen die opnieuw bewegwijzerd moeten worden omdat er andere routes nodig zijn.

Wij kunnen helpen met het adviseren, vormgeven, produceren en monteren van verschillende producten die hieraan kunnen bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

  • Plaats duidelijke instructies over hoe om te gaan met het Corona virus, denk bijvoorbeeld aan roll-up banners, (tafel)borden of posters.
  • Plak vloerstickers om de aanbevolen 1,5 meter afstand aan te geven
  • Plaats waar nodig plexiglas Corona schermen, al dan niet met print er op.
  • Dranghekken met daarop een spandoek met instructies kunnen handig zijn.
  • Heb je een restaurant dat nu een afhaal-/bezorgservice aanbiedt? Plak dan stickers op het raam waar je dat mee communiceert. En plak je logo op je bezorgscooter-/busje/(bak)fiets!
  • Wil je zorgen dat mensen er ondanks alles toch de moed in houden? Denk dan eens aan spandoeken, vlaggen, posters of raamstickers met positieve boodschappen er op!

Wij kunnen snel schakelen en doen er alles aan om deze producten zo snel mogelijk te produceren. Heeft u iets nodig, of heeft u zelf ideeën? Kijk dan in onze webshop of eem dan contact met ons op via 073 611 2349 of info@kleefkracht.nl.

 

Communicatiepakket voor Mondzorgpraktijken

Speciaal voor Tandartsen, Orthodontisten en Mondhygiënisten hebben we in samenwerking met Kuiken Praktijkmanagement een pakket met stickers en borden ontwikkeld voor communicatie over Coronamaatregelen. Bestellen kan via onze webshop.

 

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP ONZE WEBSHOP: KLEEFSHOP.NL